AMBIL BAHAGIAN DALAM TINJAUAN GLOBAL KAMI AND MENANGI HADIAH!
1g. 42.41 EUR
1oz. 1319.00 EUR
Harga dalam mata wang EUR untuk satu kg
Gold Fixing

News


AMBIL BAHAGIAN DALAM TINJAUAN GLOBAL KAMI AND MENANGI HADIAH!
Global InterGold

Kami sedang menjalankan PENYELIDIKAN BERSKALA BESAR! Mari mengambil bahagian dalam TINJAUAN GLOBAL kami dan beritahu kami pendapat anda bagi menambah baik perkhidmatan kami.

Beberapa orang peserta tinjauan ini akan memenangi hadiah emas yang hebat! Cepat dan ketahui maklumat dengan lebih terperinci!

Kecemerlangan dalam perniagaan sentiasa bermula dengan pemahaman tentang keperluan pelanggan anda – semuanya datang daripada pemahaman tersebut.

Kami ingin tahu semua keperluan anda untuk membuat keputusan secara strategik yang penting bagi pembangunan perniagaan kami.

Kami mahu menjadikan syarikat ini lebih inovatif, lebih berteknologi maju dan lebih menarik untuk kedua-duanya iaitu rakan niaga dan pelanggan kami. Untuk itu, kami perlu memahami anda dengan lebih mendalam!

Kami telah menjemput profesional antarabangsa dari syarikat yang mempunyai kepakaran penyelidikan dan mengenal pasti keperluan pelanggan. Bersama-sama, kami telah menyediakan tinjauan yang akan membantu kami untuk menambah baik perkhidmatan kami untuk anda dan struktur anda.

KAMI MELANCARKAN TINJAUAN GLOBAL PADA 24hb APRIL!

Kami mahu SETIAP ORANG DARIPADA ANDA menjawab SEMUA soalan!

SETIAP pendapat sangat penting kepada kami!

KAMI MEMPUNYAI BANYAK HADIAH MENARIK UNTUK ANDA!

Dan anda mempunyai setiap peluang untuk memenanginya!

Dapatkan semua maklumat lanjut mengenai hadiah dan tinjauan tersebut di sini:

[KETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT]

Rate this article:
Published: 10.04.2017
Leave a Comment


Send
RELATED NEWS