Global InterGold | The Online Gold Shop
1g. 34.37 EUR
1oz. 1069.00 EUR
Harga dalam mata wang EUR untuk satu kg
Gold Fixing


Emas

Bahan abadi yang merupakan satu misteri, hak kelahiran Raja, selama berabad-abad lamanya logam berharga ini telah didambakan di seluruh dunia untuk kedua-duanya iaitu jarang ditemui dan kecantikannya yang unik. Sepanjang zaman ia telah dicari dengan penuh perasaan yang tidak henti-henti; dan telah sama-sama bertahan ujian masa sebagai simbol yang tidak disangkal lagi iaitu kekayaan, kuasa dan prestij.

Tamadun boleh lenyap dari masa ke masa dan mata wang boleh hilang tetapi emas masih kekal berterusan dengan sedikit, jika ada komoditi yang boleh dibuat perbandingan. Ia merupakan produk yang unik dan tidak kehilangan nilai jangka panjang. Emas boleh membantu anda memberikan ketenangan fikiran.

Kini anda boleh menjadi sebahagian daripada warisan ini dan mendapat manfaat yang ditawarkan oleh komoditi berharga ini. Global InterGold merupakan pakar pembelian dan penjualan jongkong emas pelaburan dalam pelbagai denominasi dan menjemput anda untuk menerokai kedai emas dalam talian yang serba canggih.

Untuk memastikan kepuasan anda, produk emas pelaburan Global InterGold ini diperoleh dari dan disediakan oleh hanya pengeluar antarabangsa yang terkemuka. Selamat datang ke Global InterGold, Kedai Emas Dalam Talian.