GOLDSET Bonus Program | Global InterGold
1g. 42.57 EUR
1oz. 1324.00 EUR
Harga dalam mata wang EUR untuk satu kg
Gold Fixing


GOLDSET

Sebagai pertukaran bagi aktiviti promosi dan rujukan Kedai Emas Dalam Talian Global InterGold menawarkan kepada pelanggan peluang untuk memperoleh emas dengan perbelanjaan tunai yang minimum melalui program GoldSet dengan membuat pesanan GoldSet Standard, GoldSet MultiCards, GoldSet Goldline, GoldSet Global Smart dan GoldSet Global Pro.

Di sini, pelanggan membuat komitmen pembelian untuk set Jongkong Emas bagi jumlah yang tetap. Bayaran pesanan tersebut ditunda untuk sepanjang tempoh 12 bulan bergantung pada program yang dipilih. Bonus berdasarkan prestasi yang terakru atas pembelian boleh ditebus untuk produk. Program insentif «GoldSet» menawarkan pelanggan beberapa cara untuk mengimbangi kos komitmen pembelian jongkong emas sementara memupuk komuniti individu yang berfikiran serupa.

Di samping itu, Kedai Dalam Talian Global InterGold menawarkan setiap pelanggan program insentif baharu, pilihan untuk tempoh percubaan 2 minggu dengan jaminan wang dikembalikan sepenuhnya iaitu pelanggan boleh membatalkan komitmen tersebut tanpa sebarang persoalan.